Ναταλία Αργυράκη για Ουγγαρέζο: “Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το πως θα είναι αν κάποιοι άνθρωποι συνυπάρξουν σε δουλειά”

“Άλλο να είσαι καλεσμένος και να έρθεις μία φορά. Όλα καλά πάνε. Άλλη δουλειά έχει η καθημερινότητα” σημείωσε η Ναταλία Αργυράκη.

Η Ναταλία Αργυράκη έδωσε συνέντευξη στο Fay’s Time και στην Σοφία Ραφτοπούλου και μίλησε για τις αλλαγές που θα υπάρξουν τη νέα σεζόν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha και τα ονόματα που ακούγονται.

«Θα δούμε αλλαγές. Επειδή θα είναι η πέμπτη μου χρονιά στην εκπομπή, κάθε χρονιά ήταν διαφορετική από την προηγούμενη. Ο κόσμος ήθελε περισσότερη ψυχαγωγία, μετά ενημέρωση, μετά μία ισορροπία και τώρα ο κόσμος θέλει περισσότερο να ελαφρύνει μία κατάσταση. Δεν νιώθω ότι θέλει άλλο βάρος, δεν τον αφορά η αυτοαναφορικότητα και τι άποψη έχει ο ένας για τον άλλον, αν μαλλιοτραβιόμαστε κι αν αγαπιόμαστε καθόλου, ούτε τι νούμερα κάνουμε. Δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά είμαστε σε συνθήκες της συνέχειας» είπε αρχικά η η Ναταλία Αργυράκη και συνέχισε για τους συνεργάτες της: «Θα προτιμούσα να το πει η Εβελίνα Νικόλιζα αν θα μείνει ή όχι, είτε το κανάλι και να μην το πω εγώ. Ο Παναγιώτης όλα καλά.»

«Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είχαμε άριστη χημεία κι επαφή, αλλά είναι κι ένα άτομο που γνωριζόμαστε κι είναι ομιλητικός. Εγώ πάντα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το πως θα είναι αν κάποιοι άνθρωποι συνυπάρξουν σε δουλειά. Άλλο να είσαι καλεσμένος και να έρθεις μία φορά. Όλα καλά πάνε. Άλλη δουλειά έχει η καθημερινότητα. Έχω ακούσει και το όνομα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ή να πούμε κάποια γνώμη. Το άκουσα σαν πληροφορία. Στηρίζω δυναμικές γυναίκες με άποψη» δήλωσε η Ναταλία Αργυράκη.

Πηγή: zappit.gr