Νατάσα Μποφίλιου: “Αυτό ήταν περιθωριοποίηση, ένιωθα ότι υπάρχουν πράγματα που δεν θα βρω κανέναν να τα μοιραστώ”

“Νομίζω ότι απαλλάχτηκα πλήρως από αυτά τα δεσμά όταν κατάλαβα ακριβώς τι θέλω να κάνω στη ζωή μου” εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Νατάσα Μποφίλιου.

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Νατάσα Μποφίλιου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στα σχολικά της χρόνια και την περιθωριοποιήση, λόγω διαφορετικότητας, που αισθάνθηκε καθώς και τη στιγμή που απαλλάχθηκε από τα δεσμά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Μποφίλιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι έχουμε δεσμά. Εγώ είχα πάρα πολλούς ανθρώπους στο κεφάλι μου σαν πρότυπα που ήθελα να υπηρετήσω την αξία από την οποία εμπνεύστηκα. Οπότε η αξία αυτών των ανθρώπων υπήρχε για πολλά χρόνια στο κεφάλι μου ως «κοίτα που θες να πας», «μη γίνεις ποτέ αυτό», «να πηγαίνεις πάντα προς αυτό» και αυτό παρότι με βοήθησε να βρω τον δρόμο μου, ήταν για πολλά χρόνια περιοριστικό».

«Νομίζω ότι απαλλάχτηκα πλήρως από αυτά τα δεσμά όταν κατάλαβα ακριβώς τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Είδα ότι αυτό που θέλω πραγματικά να είμαι στη ζωή μου είναι ένας άνθρωπος ελεύθερος, να πιστεύει, να αγωνίζεται και να μιλάει για αυτό. Αυτή νομίζω πως είναι η ενηλικίωση του κάθε ανθρώπου».

«Στο σχολείο δεν ξέρω αν ήμουν δημοφιλής αλλά ήμουν λίγο ανατρεπτική και ασυμβίβαστη. Ήμουν ένα παιδί όμως που η αισθητική μου, αυτά που μου άρεσαν να κάνω, δεν ταίριαζαν και δεν κούμπωναν με τις νόρμες και με τα άλλα παιδιά. Όταν είσαι μικρός, δεν το καταλαβαίνεις αυτό ακριβώς ήταν για μένα μια περιθωριοποίηση. Μπορεί να μην συνέβαινε στη δημόσια εικόνα, αλλά ένιωθα μέσα μου ότι υπάρχουν πράγματα που μάλλον δεν θα βρω κανέναν για να τα μοιραστώ» πρόσθεσε, επίσης, η Νατάσα Μποφίλιου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr