Νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης για τους εταιρικούς στόλους από την Elastrak

Το νέο πρόγραμμα τηλεματικής της Webfleet έφτασε και στην Ελλάδα. Η Elastrak ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Webfleet, εταιρίας του ομίλου Bridgestone, η οποία έχει προέλθει από την σύμπραξη με την περίφημη εταιρία τηλεματικής TomTom. Πρόκειται για την αρτιότερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να προετοιμάσετε τον στόλο σας σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς σχετικά με την καταγραφή και αναφορά εκπομπών CO2.

Ενισχύστε τώρα την επιχείρησή σας, αποκτώντας τον έλεγχο των εργασιών σας με τη λύση τηλεματικής Webfleet. Με περισσότερους από 60.000 μοναδικούς πελάτες ανά τον κόσμο και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, αυτή η λύση σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας, εξαργυρώνοντας την επένδυσή σας σε 6 έως 9 μήνες κατά μέσο όρο.

Οι εταιρείες που έχουν στόλους οχημάτων, έχουν πολλούς λόγους να προτιμήσουν το πρόγραμμα διαχείρισης Webfleet, καθώς με τη χρήση του μπορούν:

• Να παρακολουθούν και να εντοπίζουν τα οχήματά τους 24/7 σε πραγματικό χρόνο

• Μειώνεται το κόστος καυσίμων και συντήρησης, καταγράφοντας και βελτιώνοντας την οδηγική συμπεριφορά

• Βελτιστοποιείται η ασφάλεια του στόλου, δημιουργώντας κουλτούρα ασφάλειας για υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά & πρόληψη ατυχημάτων, αξιοποιώντας τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, τις πληροφορίες για την απόδοση οδήγησης, τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές για φορτηγά με το TomTom GO Fleet, τη διαχείριση της κόπωσης των οδηγών, την πρόληψη κλοπής των εμπορευμάτων και την έγκαιρη συντήρηση οχημάτων και ελαστικών.

• Βελτιστοποιούνται οι επιχειρηματικές διαδικασίες

• Τα οχήματα είναι πάντα στη σωστή διαδρομή

• Βελτιώνονται οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες

• Ολοκληρώνονται περισσότερες εργασίες

• Μειώνεται η χρήση καυσίμου και οι εκπομπές άνθρακα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, από κάποιον εξειδικευμένο σύμβουλο της Elastrak (2108196800) που βρίσκεται στη διάθεσή τους για να ανακαλύψουν πώς μπορούν να επωφεληθούν με τον καλύτερο τρόπο από το πρόγραμμα τηλεματικής Webfleet.

Πηγή: Sport24.gr