Νικηφόρος για Κατερίνα Γκαγκάκη: “Δεν κρατάω κακίες, εγώ περιέγραψα μία πραγματικότητα”

“Εγώ αν ήμουν σε μία τέτοια θέση, θα πρόσεχα πάρα πολύ πώς θα μεταφέρω το ίδιο πράγμα σε ένα νέο παιδί”.

Για το ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο που του είχε κάνει η Κατερίνα Γκαγκάκη όταν εκείνος διαγωνιζόταν στο «X-Factor» μίλησε ο Νικηφόρος. Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε το παρών στο live του J2US το βράδυ του Σαββάτου (15/6), όπου ερμήνευσε τις επιτυχίες του και στη συνέχεια μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Δεν έχει συμβεί κάτι φοβερό απλά περιγράφω μία πραγματικότητα. Ότι ήταν σε μία επιτροπή όπου η κριτική της πάρα πολύ σκληρή για ένα νέο παιδί και that’s all. Δεν κρατάω κακίες», δήλωσε αρχικά ο Νικηφόρος για το σκηνικό που ανασύρθηκε από το παρελθόν στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είναι κι αυτό μέσα στις διαδικασίες που σε εξελίσσουν. Εγώ αν ήμουν σε μία τέτοια θέση, θα πρόσεχα πάρα πολύ πώς θα μεταφέρω το ίδιο πράγμα σε ένα νέο παιδί. Αν κάτι δεν σου αρέσει, μπορείς να το πεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους», επισήμανε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Δεν μπορούν όλοι να κάνουν καριέρα, δεν μπορούν όλοι να πετύχουν και υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός κόσμου που μπορεί να πληρώσει για αυτό που λέγεται τραγούδι», υπογραμμίζει ο Νικηφόρος.

Τέλος, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να έχει μία θέση σε κριτική επιτροπή ενός μουσικού talent show, ο Νικηφόρος απαντά: «Εννοείται πως θα μπορούσα, γιατί ξέρω την ψυχολογία του κρινόμενου, πώς νιώθεις όταν είσαι στη σκηνή ειδικά όταν δεν έχεις την αντίστοιχη εμπειρία αλλά και τι χρειάζεται να δώσεις ως συμβουλή για να πετύχει κάποιος».

Πηγή: zappit.gr