Νικόλας Φαραντούρης – Δώρα Αϊβαζόγλου: “Στο σπίτι τσακωνόμαστε για το ποιος θα πλύνει τα πιάτα”

Με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 2024, ο Νικόλας Φαραντούρης βρέθηκε καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» μαζί με την σύζυγο του, Δώρα Αϊβαζόγλου στο Action 24. Μέσα σε όλα, δε, το ευτυχισμένο ζευγάρι αποκάλυψε τον πιο συνηθισμένο λόγο για τους μεταξύ τους καβγάδες.

Ειδικότερα, η Δώρα Αϊβαζόγλου παραδέχθηκε αρχικά πως «νομίζω πως ο Νικόλας είναι ο πιο ρομαντικός από τους δυο μας. Εγώ, σαν γυναίκα, πρέπει να είμαι λίγο πιο προσγειωμένη» για να συμπληρώσει με τρυφερότητα ο σύζυγος της πως «η Δώρα είναι ο στύλος, ο πυλώνας του σπιτιού. Με το σπίτι δεν εννοώ την καθημερινότητα του σπιτιού και τα δωμάτια, αλλά τον κόσμο γύρω από την εστία. Δηλαδή τα παιδιά και η δραστηριότητα μας περιστρέφονται γύρω από την Δώρα».

«Γιατί τσακώνεστε συνήθως;» αναρωτήθηκε τότε η οικοδέσποινα του talk show για να πάρει τον λόγο η γοητευτική σύζυγος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και να δηλώσει το εξής. «Για το ποιος θα πλύνει τα πιάτα. Θέλει να τα πλένει ο Νικόλας».

«Α, ναι. Δεν αφήνω την Δώρα, εξοργίζομαι» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, ο Νικόλας Φαραντούρης για να αποκαλύψει, εν συνεχεία, η Δώρα Αϊβαζόγλου πως «θέλει να κάνει όλες τις δουλειές. Θέλει να μαγειρεύει και δεν με αφήνει να μαγειρέψω αν έχουμε στο ψυγείο φαγητό από χθες».

Πηγή: zappit.gr