Νίκος Αναδιώτης: Το καυστικό σχόλιο για τον Κυριάκο Βελόπουλο – “Μέχρι και το πρόσωπό του έχει στο logo του κόμματος”

“Αυτό είναι κάτι που μας χωρίζει από εδώ ως τον πλανήτη Άρη”.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (10/6) ο Νίκος Αναδιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο, εκλεγμένος πλέον ως Ευρωβουλευτής από τη χθεσινοβραδινή εκλογική αναμέτρηση με το κόμμα «Νίκη», αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κυριάκου Βελόπουλου, κάνοντας το δικό του αιχμηρό σχόλιο.

«Μας χωρίζουν πάρα πολλά πράγματα. Θα του δώσω τα συγχαρητήριά μου, γιατί έκανε μία μεγάλη προσπάθεια και αυτή ανταμείφθηκε. Ένα πράγμα όμως που μας χωρίζει από εδώ ως τον πλανήτη Άρη είναι ότι εμείς δεν είμαστε ένα προσωποκεντρικό κόμμα», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Όσοι έχουν παρακολουθήσει και τη διακαναλική μας συνέντευξη Τύπου θα καταλάβουν ότι είμαστε το πιο δημοκρατικό. Υπάρχουν λόγοι, ας μην το αναλύσω τώρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως χθες ήταν ότι, όταν πήρα στα χέρια μου τα ψηφοδέλτια και πριν βάλω το δικό μου στον φάκελο, παρατήρησα ότι το logo της Ελληνικής Λύσης έχει το πρόσωπο του κυρίου Βελόπουλου. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό», σχολίασε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Εγώ ήθελα να νιώθω ότι μέχρι να κλείσουν οι κάλπες έκανα το καλύτερο δυνατό που μπορούσα. Σίγουρα βοηθάει η δημοσιότητα αλλά κάποιοι έμειναν εκτός», τόνισε αμέσως μετά ο Νίκος Αναδιώτης για τη δική του εκλογική προσπάθεια.

Πηγή: zappit.gr