Νίκος Αποστολόπουλος: “Δυστυχώς μετά το τέρας του My Style Rocks, η Κατερίνα Καραβάτου βαδίζει στα χειρότερα”

“Δεν ξέρω τι είναι το TV Queen αλλά πιστεύω ότι Ελληνίδες παρουσιάστριες έχουν βγει και από χειρότερα”.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στο Breakfast@Star και πέρασε από… κόσκινο τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας. Ο γνωστός σχεδιαστής κατακεραύνωσε την Κατερίνα Καραβάτου, χαρακτηρίζοντας «τέρας» το My Style Rocks.

«Μακάρι να παγώσει για πάντα το My Style Rocks, είναι ένα τέρας. Η Κατερίνα Καραβάτου δυστυχώς μετά από αυτό βαδίζει στα χειρότερα. Θα τη συμβούλευα να κάνει ό,τι πρέπει για να είναι καλά στα οικονομικά της», σχολιάζει ο Νίκος Αποστολόπουλος για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Δεν ξέρω τι είναι το TV Queen αλλά πιστεύω ότι Ελληνίδες παρουσιάστριες έχουν βγει και από χειρότερα. Καλά θα κάνει η Φαίη Σκορδά αν γυρίσει στο πρωινό του MEGA, της το είχα πει και πριν πάει στον ΣΚΑΪ», απαντά σε σχετικές ερωτήσεις ο γνωστός σχεδιαστής.

«Είμαστε σε περίοδο φουλ, γάμοι ατελείωτοι, πρόβες, κοστούμια. Ζούμε μια τρέλα. Δεν ξέρω αν θα γίνει φέτος η βάφτιση του μωρού του Ντάνου, δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα. Να τον έχει η Δήμητρα (τον Ντάνο) και να τον χαίρεται», δηλώνει σε άλλο σημείο ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Πηγή: zappit.gr