Νίκος Αποστολόπουλος για Βαμβακούση – Αγγελόπουλο: “Ας τον έχει να τον χαίρεται, εμείς δεν θέλουμε κανέναν”

“Θα ήθελα να ρωτήσω τον Νίκο Χατζηνικολάου γιατί δεν κάνει καλύτερες εκπομπές”.

Τα δικά του σχόλια για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Τον γνωστό σχεδιαστή συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και ο ρεπόρτερ Πάνος Παπαδόπουλος σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις που λόγω καλοκαιριού είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

«Αν η Δήμητρα Βαμβακούση φωνάζει τον Ντάνο «Γεώργιο», κι εγώ φωνάζω τον αυτοκράτορα Μιχαήλ Κατακουζηνό. Ας τον έχει να τον χαίρεται, εμείς δεν θέλουμε κανέναν», δηλώνει με χιούμορ ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Εμένα δεν χτυπούσε και πριν το τηλέφωνό μου για την τηλεόραση, αν και παλαιότερα μου είχαν προτείνει διάφορα. Δεν με απασχολεί εμένα πια η τηλεόραση, εκτός κι αν είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον», παραδέχεται στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

Νίκος Αποστολόπουλος: «Δυστυχώς μετά το τέρας του My Style Rocks, η Κατερίνα Καραβάτου βαδίζει στα χειρότερα»

«Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι συνεντεύξεις, σίγουρα θα μου άρεσε να κάνω μία τέτοια εκπομπή αλλά εγώ θέλω να «κολλάω» τον άλλο στον τοίχο. Ο πρώτος καλεσμένος που θα ήθελα να έχω θα ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα τον ρωτούσα γιατί δεν κάνει καλύτερες εκπομπές», σχολιάζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Στον γάμο του Κασσελάκη θα ταίριαζε περισσότερο να τραγουδήσει ο Χαρούλης παρά ο Αργυρός. Και τον ίδιο και τον Τάιλερ θα τους έντυνα στα λευκά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Πηγή: zappit.gr