Νίκος Γκέλια: “Ήταν μια εκούσια επιλογή γιατί ήθελα να είμαι εκεί για το παιδί μου”

“Πριν από δυο εβδομάδες, δηλαδή είναι τόσο πρόσφατο, το παιδί μου ζήτησε να με δει στην τηλεόραση” ομολογεί ο Νίκος Γκέλια.

Ο Νίκος Γκέλια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, το Σάββατο, με αφορμή την συμμετοχή στην παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου. Μέσα σε όλα, δε, ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και συνειδητά είχε αποφασίσει ως τώρα να μην κάνει θέατρο τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκέλια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα δω όλη την Ελλάδα με την περιοδεία. Θα μου λείψε το παιδάκι μου πάρα πολύ γιατί θα είναι και το πρώτο καλοκαίρι το οποίο θα περάσω μακριά τους τόσο πολύ. Τα προηγούμενα καλοκαίρι ήταν εκούσια επιλογή, πολύ συγκεκριμένη. Ίσα ίσα κιόλας η επιλογή να κάνω μόνο σίριαλ και να μην κάνω θέατρο, να μην κάνω περιοδείες το καλοκαίρι, ήταν πολύ στοχευμένη γιατί ήθελα να είμαι εκεί για το παιδί μου».

«Θέλω να είμαι τρομερά ενεργός σε σχέση με τον ρόλο μου σαν πατέρας. Πριν από δυο εβδομάδες, δηλαδή είναι τόσο πρόσφατο, το παιδί μου ζήτησε στη μαμά της να με δει στην τηλεόραση. «Θέλω να δω τον μπαμπά» είπε και βάζει ιντερνετικά ένα επεισόδιο από το Ναυάγιο».

«Άρχισε να λέει λοιπόν το παιδί πως «ο μπαμπάς δεν έχει ρολόι και εκεί φοράει ρολόι» ή «ο μπαμπάς δεν έχει τέτοιο πουκάμισο». Του εξηγούσε η μαμά του πως είναι ο ρόλος» συμπλήρωσε, με τρυφερότητα, ο Νίκος Γκέλια σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr