Νίκος Συρίγος: “Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός”

“Θαυμάζω τα πάντα στην Ελεωνόρα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους δίπλα της καλύτερους” ανέφερε ο Νίκος Συρίγος.

Ο Νίκος Συρίγος σχολίασε στο Fay’s Time και στη Μαρία Φραγκάκη το τηλεοπτικό τοπίο, την Μαρίνα Σάττι, ενώ μίλησε και για τη σύντροφό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουμε κάνει μία ραδιοφωνική και μία τηλεοπτική. Τώρα, όχι, δεν θα της έκανα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Γράφω και στίχους. Η Ελεωνόρα έχει πάρει στα χέρια της και έχει τραγουδήσει τραγούδια πολύ μεγάλων στιχουργών, τον Νίκο Συρίγο θα τραγουδήσει; Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει δικούς μου στίχους.

Θαυμάζω τα πάντα στην Ελεωνόρα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό κι η ψυχή μου έχουν ανοίξει» δήλωσε ο Νίκος Συρίγος.

«Πολλές φορές διαφωνούμε στον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος κι αδιάλλακτος στις απόψεις σου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτής της διαδικασίας του γάμου» συνέχισε ο Νίκος Συρίγος.

Πηγή: zappit.gr