Νίνα Λοτσάρη: “Αφού έχω φτάσει στα 50, τέλος, είναι η αντίστροφη μέτρηση τώρα”

“Δεν μπορείς να υποτιμάς εσύ τον χρόνο γιατί είναι αμερόληπτος. Θέλω να έχω καλή σχέση μαζί του. Κάνω αυτό που έκανα όταν ήμουν 20 χρονών, το να προσέχω τη Νίνα, απλά τώρα προσέχω και στη ψυχική της υγεία πολύ περισσότερο” ανέφερε η Νίνα Λοτσάρη.

Η Νίνα Λοτσάρη υποδέχθηκε την κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη στο ατελιέ της στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για τις κρίσεις πανικού, τον σύντροφό της και την ηλικία.

«Έχω πάθει 2-3 φορές κρίση πανικού, δεν είναι καθόλου ωραίο το συναίσθημα κι αυτό το μούδιασμα που νομίζεις ότι μάλλον θα πάθεις κι εγκεφαλικό. Σαφώς και δεν είναι ευχάριστο κι η ηρέμησα μετά από 3 ώρες με πολύ κλάμα. Ασχολούμαι κάθε ημέρα με τη ψυχική μου υγεία. Το οφείλω και σε εμένα και στους γύρω μου, που πρέπει να έχουν έναν υγιή άνθρωπο δίπλα τους» ανέφερε η Νίνα Λοτσάρη.

«Ενεργειακά ο Χρήστος είναι ανώτερος από εμένα, δεν πιάνεται. Είναι ένας λαμπερός άνθρωπος. Δεν τον βλέπεις ποτέ με μούτρα, είναι η χαρά της ζωής. Το θαυμάζω αυτό στον Χρήστο. Δεν έχει ποτέ τις μαύρες του. Είμαστε 3,5 χρόνια μαζί και δεν τον έχω δει ποτέ με τις μαύρες του. Ακόμα και κάποια ξεσπασματάκια που μπορεί να έχει, είναι για πολύ λίγο, μετά είναι με το χαμόγελο. Δεν έχει καμία μιζέρια, δε θα ήμασταν άλλωστε μαζί ούτως ή αλλιώς.» πρόσθεσε σε άλλη σημείο.

«Τέτοιες αγωνίες (σ.σ. περί ομορφιάς), τώρα που πλησιάζουν τα 50 δεν έχω. Αφού τα έχουμε φτάσει τέλος, είναι η αντίστροφη μέτρηση τώρα. Είναι πως θα τη διαχειριστείς εσύ την αντίστροφη μέτρηση. Δεν μπορείς να υποτιμάς εσύ τον χρόνο γιατί είναι αμερόληπτος. Θέλω να έχω καλή σχέση μαζί του. Κάνω αυτό που έκανα όταν ήμουν 20 χρονών, το να προσέχω τη Νίνα, απλά τώρα προσέχω και στη ψυχική της υγεία πολύ περισσότερο.» τόνισε η Νίνα Λοτσάρη.

Πηγή: zappit.gr