Νόνη Δούνια: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά τις Ευρωεκλογές – Όσα δήλωσε για το αποτέλεσμα

Ξανά στη θέση της στο πάνελ της εκπομπής «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/6) η Νόνη Δούνια. Το γνωστό πρώην μοντέλο και πρώην πολιτικός έδωσε τη δική της μάχη στις φετινές Ευρωεκλογές για μία θέση στις Βρυξέλλες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους για να το πετύχει.

Το προηγούμενο διάστημα και σύμφωνα με τον σχετικό νόμο, η Νόνη Δούνια απείχε από τα τηλεοπτικά της καθήκοντα. Ο Κώστας Τσουρός άνοιξε τη σημερινή του εκπομπή υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ξαναγύρισα» της Άννας Βίσση, υποδεχόμενος πίσω τη συνεργάτιδά του.

«Καλησπέρα και καλωσήρθατε και σήμερα εδώ, στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα». Το τραγούδι είναι βέβαια σημαδιακό, διότι ξαναγύρισε κοντά μας σήμερα η Νόνη Δούνια και πηγαίνω κατευθείαν εκεί, γιατί πραγματικά έχουμε μεγάλη χαρά. Η άσωτη κόρη γύρισε», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός, δίνοντάς της τον λόγο.

«Η δική μου χαρά είναι μεγαλύτερη που γύρισα. Δεν έχω προλάβει να ξεκουραστώ αλλά χαίρομαι που γύρισα και που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία και τον χρόνο να κάνω αυτόν τον αγώνα», δήλωσε το πρώην μοντέλο.

«Έκανες έναν έντιμο αγώνα. Νομίζω ότι πέτυχες αυτά που ήθελες. Θα μπορούσε και καλύτερα αλλά δεν λέμε ποτέ όχι στην προσπάθεια», σχολίασε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Σαν να μην έλειψα μια μέρα», τόνισε η Νόνη Δούνια.