Εξοργισμένοι είναι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ύστερα και από το νέο περιστατικό βίας που έγινε στα επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας, ο πρόεδρος του Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Δημήτρης Τσιλίκας, σημείωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνουν χώρα ανάλογα επεισόδια, ζητώντας από τη διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος να προχωρήσει σε μήνυση κατά των υπαιτίων, που προκάλεσαν ζημιές αλλά και προπηλάκισαν εργαζόμενους στο χώρο των επειγόντων.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τσιλίκας:

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας εξέδωσε και ανακοίνωση με τον τίτλο “Δεν Πάει άλλο αυτή η κατάσταση” όπου και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Επίθεση από δεκάδες ρομά δέχτηκαν οι συνάδελφοί μας στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Καλαμάτας . ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την βιαιότητα σε βάρος του προσωπικού και απαιτούμε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να ασκηθεί αγωγή σε βάρος των υπαιτίων από τον Νομικό Σύμβουλο του Νοσοκομείου. Κινδυνεύουμε καθημερινά για ένα κομμάτι ψωμί απαιτούμε την προστασία των συναδέλφων μας κατά την διάρκεια της εργασίας τους”.

Πηγή: ertnews.gr