Ντάνιελ Νούρκα: Έτσι θα αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ από το Survivor

“Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν” δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο μεγάλος νικητής του Survivor, Ντάνιελ Νούρκα, βρέθηκε καλεσμένος στο Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά. Ο 27χρονος ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα και για το πως θα αξιοποιήσει το μεγάλο έπαθλο του Survivor.

«Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι κάτι θα έρθει. Πήγαινα πάρα πολύ με το ότι κάτι θα έρθει. Όταν παλεύεις πάρα πολύ για κάτι, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει» είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα για το πως θα ήθελε να αξιοποιήσει το έπαθλο.

Πηγή: zappit.gr