Ο Αλόνσο θα έρθει Ελλάδα και θα πιάσει αμέσως δουλειά

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πιθανότατα αύριο θα καταφθάσει στη χώρα μας, ενώ γνωρίζει αρκετά πράγματα για το έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού και που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα του αριστερού μπακ, ο 49χρονος τεχνικός έχει ήδη ενημερωθεί απ’ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις κινήσεις που έχουν γίνει έως τώρα στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη και είναι θετικός στο να προχωρήσει η απόκτηση του διεθνούς άσου.

Ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό την πλευρά του 28χρονου αριστερού μπακ που έμεινε ελεύθερος απ’ τη Νόριτς, γνωρίζει πως το εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητά του, όμως υπάρχει απόφαση να γίνει ακόμη πιο δυναμική κίνηση τα προσεχή 24ωρα για την απόκτησή του, με ένα τριετές συμβόλαιο κι αποδοχές που δεν έχουν ξαναδοθεί απ’ το κλαμπ σε αριστερό μπακ.

Υπάρχει ακόμη κι άλλη μία περίπτωση αριστερού μπακ απ’ την Πορτογαλία, ωστόσο, προτεραιότητα είναι ο Γιαννούλης και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές γύρω απ’ την υπόθεσή του, με τις τελικές εξελίξεις να μεταφέρονται μετά το φιλικό της Εθνικής με τη Μάλτα την Τρίτη (11/6).