Ο Καβατζίκης “καίει” τον Παπανώτα: “Έχεις ξεπεράσει κι εσύ τη δεοντολογία, έχεις κάνει άκομψα σχόλια για ανθρώπους”

Για τον Δημήτρη Παπανώτα και τις δηλώσεις του σχετικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα συζήτησε η ομάδα του «Πάμε Δανάη» το πρωινό της Πέμπτης (27/6). Ο Άρης Καβατζίκης πήρε ξεκάθαρη θέση ενάντια στον συνάδελφό του, επισημαίνοντας ορισμένα σημεία στα λεγόμενά του, ενώ την άποψή της εξέφρασε και η Δανάη Μπάρκα.

«Δουλεύει πάρα πολλά χρόνια ο Δημήτρης και δικαιούται να έχει άποψη αλλά όλοι μας – ουδείς αναμάρτητος – έχουμε πει πράγματα στην τηλεόραση που έχουν ξεπεράσει την ανθρώπινη δεοντολογία. Αν την ξεπέρασε η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και η Μπέττυ προσωπικά, να ξέρεις ότι κι εσύ την έχεις ξεπεράσει τη δεοντολογία», υποστήριξε ο Άρης Καβατζίκης.

«Έχει κάνει άκομψα σχόλια για ανθρώπους όπως όλοι μας, που παρασυρόμαστε και είμαστε σε μία στιγμή αδυναμίας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας», σημειώνει ο δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού.

«Δεν άλλαξε ποτέ το νόημα των όσων είπε, είτε κόπηκαν δηλώσεις του είτε όχι. Άλλαξε κάτι; Αν ακούγαμε δηλαδή και το πριν, θα ακούγαμε κάτι διαφορετικό; Μίλησε για παραβίαση δεοντολογίας, επειδή στην εκπομπή της Μπέττυς δεν έδειξαν όλες τις δηλώσεις. Σε ποια εκπομπή βλέπουμε 20 λεπτά δηλώσεις;», τόνισε η Δέσποινα Καμπούρη.

«Είναι αντιδεοντολογικό να κοπεί μία πρόταση σε κάποιες δηλώσεις του Δημήτρη και είναι δεοντολογικό να λες την άποψή σου για την εμφάνιση των ανθρώπων; Επειδή μιλάμε για δεοντολογία. Εμένα δεν μου άρεσε ούτε το «πρέπει να απομακρύνονται κάποιοι άνθρωποι». Να κλείσουμε ειρηνικά τη χρονιά. Ατοπήματα κάνουμε όλοι», επισήμανε σε άλλο μέρος της κουβέντας ο Άρης Καβατζίκης.

«Καλό είναι να είμαστε γενικά ειρηνικοί, όχι μόνο στο τέλος της σεζόν. Να σκεφτόμαστε τις ψυχές των ανθρώπων πριν μιλήσουμε, πριν βάλουμε τον μανδύα της ευγένειας και πετάξουμε μπηχτές και κατινιές. Δεν το λέω για τον συγκεκριμένο κύριο αλλά για όλους όσοι έχουμε ένα δημόσιο βήμα. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Όλοι κρινόμαστε», σχολίασε από την πλευρά της κλείνοντας το θέμα η Δανάη Μπάρκα.