Ο Δημήτρης Πανόπουλος ξανά στο “Καλύτερα Δε Γίνεται”: “Για νεούδι τα πήγες περίφημα, γύρισες δοξασμένος”

Μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο διεκδίκησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στις φετινές Ευρωεκλογές, που διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή. Ο γνωστός δημοσιογράφος κατέβηκε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, συγκεντρώνοντας περίπου 23.000 σταυρούς και τερματίζοντας στη 19η θέση του ευρωψηφοδελτίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως προέβλεπε η σχετική νομοθεσία, ο Δημήτρης Πανόπουλος περιόρισε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στις προβλεπόμενες από τον κανονισμό και ως εκ τούτου απείχε από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το προηγούμενο διάστημα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/6) ο δημοσιογράφος επέστρεψε στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού, με την οικοδέσποινα να τον υποδέχεται πίσω με ένα φιλί και με το τραγούδι «Ξαναγύρισες» του Λευτέρη Πανταζή.

«Όχι, τον θέλουμε! Να πάω να του δώσω ένα φιλί; Μπορώ; Ευχαριστώ. Δώστε ένα χειροκρότημα στο αγόρι μου που γύρισε δοξασμένο. Και το εννοώ το δοξασμένο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Κατ’ αρχάς καλωσήρθες απ’ όλους μας, μάς έλειψες πάρα πολύ και η απουσία σου ήταν παραπάνω από αισθητή. Σου το λέω ειλικρινά το «δοξασμένος», γιατί εάν εμένα είχαν μπει στον κόπο 23.000 άνθρωποι να με ψηφίσουν και να πουν «αυτή την θέλω στην Ευρωβουλή»… για νεούδι τα πήγες παραπάνω από καλά», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

«Κι εσείς μου λείψατε και σας ευχαριστώ. Μου άφησε πολύ ωραία γεύση αυτή η εμπειρία, να τη ζήσετε κι εσείς», αρκέστηκε να πει ο Δημήτρης Πανόπουλος.