Ο Δημήτρης Παπανώτας “καρφώνει” τη Μαίρη Συνατσάκη: “Οι δικαιωματίστριες τελευταία μαζευτήκανε, γιατί;”

Το δικό του σχόλιο για τη Μαίρη Συνατσάκη και τη στάση που έχει επιλέξει να κρατά το τελευταίο διάστημα έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος του Alpha, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της YouTuber που έπαιξαν στο Happy Day το πρωινό της Δευτέρας (10/6), άφησε αιχμές κάνοντας λόγο για «δικαιωματίστριες».

«Ότι δηλαδή πρέπει όλοι να έχουν στην ατζέντα τους την ημερομηνία της πότε είναι τα γενέθλια της κόρης της Συνατσάκη, οπότε να μιλάνε για αυτήν μόνο εκτός περιόδου γενεθλίων;», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Εγώ ακούω αυτό που λέει, γιατί κι εγώ κάθε φορά που έχω εμπλακεί σε κάποια παρεξήγηση, πρώτα θα πάρω τηλέφωνο και θα προσπαθήσω να βρω μια λύση παρά να απαντήσω δημόσια», επισήμανε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Από προσωπική εμπειρία, η Μαίρη είναι ένας άνθρωπος που θα σε πάρει τηλέφωνο, εμένα με έχει πάρει για κάποια τοποθέτησή μου. Τελικά έχει αποφασίσει ότι αυτό δεν της ταίριαζε», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Επειδή εδώ μας μίλησε πάλι για τα δικαιώματα, περίμενα κάτι πιο συγκεκριμένο από τις δικαιωματίστριες αλλά δεν το βλέπω… επομένως ασ’ το. Τελευταία λίγο μαζευτήκανε, γιατί; Ελπίζω να καταλαβαίνει η κυρία Συνατσάκη», είπε κλείνοντας το σχόλιό του ο Δημήτρης Παπανώτας.gr