Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την είχε φυλαγμένη στον Μουζουράκη: “Στεναχωρήθηκα αλήθεια, γιατί ρε Πάνο;”

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο του The 2night Show που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πρόσφατο γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλού Κόζαρη.

Από την υποδοχή στο πλατό, ωστόσο, ο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής έμοιαζε να θέλει να εκφράσει με χιούμορ το προσωπικό του παράπονο από τον καλεσμένο του. «Ο Γιάννης από την μπάντα δεν ήρθε στον γάμο σου να παίξει μουσική και ο φίλος σου ο Γρηγόρης, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά, δεν ήρθε στον γάμο σου γιατί δεν τον κάλεσες. Μήπως λοιπόν ο Γιάννης δεν ήρθε να παίξει γιατί δεν κάλεσες τον φίλο σου, τον Γρηγόρη; Και ρωτάω, ήταν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο;».

«500 στενοί φίλοι» απάντησε τότε, γελώντας, ο Πάνος Μουζουράκης για να προσπαθήσει να περάσει στην αντεπίθεση ρωτώντας πως «μήπως όμως, επειδή παρεξηγήθηκες, έβαλες άλλους να με πάρουν να με καλέσουν στην εκπομπή σου και δεν με πήρες τηλέφωνο εσύ ο ίδιος;».

«Θα σου πω την αλήθεια, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια στο λέω, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια. Ενώ χάρηκα πολύ που σε είδα ευτυχισμένο, ξέρω ότι θα έπρεπε να καλέσεις πολύ κόσμο, αλλά εγώ λέω «με τον Πάνο, ρε παιδάκι μου… γιατί ρε Πάνο;». Δηλαδή μου έμεινε παράπονο. Κι έτσι είπα στον Γιάννη, «μην κάνετε καμιά μαλ…α και πάτε στον γάμο του». Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η εκδίκηση μετράει» υπογράμμισε τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στο κλείσιμο αυτής της ιδιαίτερης στιχομυθίας, δε, ο Πάνος Μουζουράκης εξήγησε  στο late night του ΑΝΤ1 πως «αφού το ανέφερες, να ζητήσω και από τον Κωνσταντίνο Ρήγο συγνώμη γιατί ούτε τον Κωνσταντίνο κάλεσα στον γάμο. Ξέρεις, από ένα σημείο και μετά δεν ελέγχεις εσύ τους καλεσμένους και είναι πιο γυναικεία δουλειά αυτή.