Ο Νικόλας Ράπτης “μούδιασε” την Ευγενία Σαμαρά: “Λίγη διαφάνεια στην ΕΡΤ, πληρώνουμε φόρους εδώ”

Καλεσμένος στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, Switch με την Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε ο Νικόλας Ράπτης το βράδυ της Παρασκευής. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός κλήθηκε να παίξει μαζί με την Αλεξάνδρα Ούστα, τη Νάνσυ Μπούκλη, την Όλγα Λαφαζάνη και την Αθηνά Μουστάκα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μια ατάκα από τα χείλη του, ωστόσο, έμελλε να σκορπίσει γέλιο στο πλατό «μουδιάζοντας» για δέκατα του δευτερολέπτου την καλλονή ηθοποιό και παρουσιάστρια. «Γελάω γιατί η Αθηνά (σ.σ. Μουστάκα), όταν μαζευτήκαμε στη Στρογγυλή Τραπέζη, λέει «εντάξει, δεν ξέρω τις ερωτήσεις! Μπορεί να είναι κάποιες δύσκολες, δεν το ξέρω». Και έχει τώρα εδώ και 20 λεπτά που είναι στο νούμερο 1″.

«Η Αθηνά που είστε μαζί στο θέατρο, να επαναλάβω! Τυχαία! Η Αθηνά που είστε μαζί στο θέατρο! Σας παρακαλώ, λίγη διαφάνεια στην ΕΡΤ. Λίγη διαφάνεια».

«Πληρώνουμε φόρους εδώ! Δεν είναι σαν τα ιδιωτικά κανάλια, έρχονται με τον λογαριασμό. Σας πληρώνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά, με χιούμορ, ο Νικόλας Ράπτης για να σχολιάσει η παρουσιάστρια του Switch, Ευγενία Σαμαρά πως «συγνώμη, αλλά είναι ηθοποιοί. Γιατί, και η Αλεξάνδρα (σ.σ. Ούστα) είναι στο 2».