Ο Παναγιώτης Στάθης μαθαίνει on air για τη φημολογούμενη μεταγραφή της Φαίης Μαυραγάνη: “Πάει στον ΣΚΑΪ;”

Ο Παναγιώτης Στάθης κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Παρασκευής, κατά την έξοδο από το στούντιο όπου και γυρίζεται η δική του εκπομπή στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε τα σενάρια που τον ήθελαν μέχρι πρότινος να συνεργάζεται με τον Γιώργο Παπαδάκη ενώ έμαθε on air την φημολογούμενη μετακίνηση της συναδέλφου του, Φαίης Μαυραγάνη.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Παναγιώτης Στάθης δήλωσε πως «συνεχίζω στο OPEN βεβαίως, κανονικά. Πρωινό ενημερωτικό συνεχίζουμε κανονικά στην ζώνη. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι για έναν ακόμα χρόνο στο OPEN. Η επιλογή μου είναι αυτή και χαίρομαι, σημασία έχει ότι προχωράμε μπροστά, δυναμικά, με χαμόγελο, με ωραία ομάδα και ωραία συνεργασία. Έχει σημασία να είσαι καλά και με όλη την ομάδα, πέρα από τον συμπαρουσιαστή σου».

«Είναι τιμητικό οποιοδήποτε ενδιαφέρεται για σένα επαγγελματικά. Είναι πολύ τιμητικό γιατί βλέπουν κάτι σε σένα. Σημασία όμως έχει σε αυτά η κατάληξη, γιατί ας μην τα κάνουμε σίριαλ… Δεν είναι καλό, εμένα δεν μ’ αρέσει να το κάνω αυτό. Σημασία λοιπόν έχει στην κατάληξη του όλου αυτού περιεχομένου ότι κάνεις μια επιλογή. Έντιμα προς όλες τις πλευρές λες πως εγώ παραμένω εκεί σε αυτό που επιλέγω να κάνω».

«Άλλη μια αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 είναι η κα. Μαυραγάνη, που οδεύει και αυτή προς τον ΣΚΑΪ και φημολογείται ότι θα είναι στη θέση του κ. Αυτιά» υπογράμμισε τότε η ρεπόρτερ για να αντιδράσει ο Παναγιώτης Στάθης ως εξής. «Α πάει στον ΣΚΑΪ; Καλή επιτυχία, από την καρδιά μου! Σε όλους τους συναδέλφους, δύσκολη ζώνη η πρωινή και του Σαββατοκύριακου είναι δύσκολη ζώνη».

«Και η ζώνη όπου ήταν ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ, επίσης, είναι δύσκολη ζώνη αλλά η Φαίη Μαυραγάνη είναι πολύ έμπειρη».