Ο Παντελής Τουτουντζής απαντά στις κριτικές για το Tv Queen: “Τι σημαίνει trash, παιδιά;”

Λίγο πριν ρίξει πρόωρη αυλαία το Tv Queen του OPEN, ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που τον συνάντησαν το πρωινό της Παρασκευής. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός make up artist προσπάθησε να εξηγήσει γιατί δέχεται πόλεμο το εν λόγω ριάλιτι ενώ «πρόδωσε» και λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο με τον σύντροφο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Τουτουντζής υπογράμμισε αρχικά πως «οτιδήποτε καινούργιο στην τηλεόραση δεν δέχεται πόλεμο; Γι’ αυτό αρχικά πιστεύω ότι δέχεται πόλεμο το Tv Queen. Μετά, ένα ριάλιτι από μόνο του, εκ φύσεως που λέω εγώ, σηκώνει πολλές κριτικές γιατί έχει μέσα πάρα πολλές προσωπικότητες και μια δομή που βλέπεις να εξελίσσονται άνθρωποι. Νομίζω ότι έχει… τυρί στα τηλεοπτικά».

«Η μητέρα μου μού λέει: παιδί μου, λες και έχεις συγγένεια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο» σχολίασε, εν συνεχεία, για την πρόσφατη έκρηξη που είχε στο ριάλιτι για να συμπληρώσει, όσον αφορά τις κριτικές που δέχεται και η παρουσιάστρια, πως «η Ιωάννα Μαλέσκου νιώθει καλά στο Tv Queen; Αν νιώθει καλά, εμάς μας πέφτει λόγος; Τι σημαίνει trash, παιδιά;».

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο μου έχουν ξεκινήσει και μου έχουν πέσει όλα μαζί! Μια, δυο, τρεις κρισούλες άγχους την εβδομάδα τις έχω! Τα παιδιά εννοείται πως έχουν αντιληφθεί τι έρχεται και είναι πολύ χαρούμενα με αυτή την απόφαση, θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο στην τελετή. Θέλω να γίνει τέλειο! Και όταν λέω τέλειο, το θέλω απλό και αληθινό. Θα είμαστε όλοι ξυπόλητοι» επισήμανε, ακόμα, ο Παντελής Τουτουντζής στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις που προβλήθηκαν στο Breakfast@Star.