Ο δημοφιλής τραγουδιστής έσπασε τη σιωπή του για την περιπέτεια υγείας της συναδέλφου του.

Για τις σχέσεις του με τη Μαρινέλλα και την αγάπη που της τρέφει μίλησε ο Πασχάλης Τερζής. Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αποσυρθεί από το τραγούδι και απολαμβάνει την καθημερινότητά του στη Χαλκιδική, «έσπασε» τη σιωπή του στην εκπομπή Super Κατερίνα, για να στείλει τις ευχές του στη συνάδελφό του, που δίνει μάχη για τη ζωή της.

«Καλημέρα σε όλους, καλό μεσημέρι. Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, να είστε καλά. Είχα φίλους που ήταν στη συναυλία, το άκουσα το βράδυ. Μου είπαν τι συνέβη, ανησυχήσαμε όλοι όπως όλος ο κόσμος και ευχόμαστε περαστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Τερζής σε τηλεφωνική σύνδεση.

«Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η Μαρινέλλα είναι παλικάρι και αυτή τη φορά θα βγει νικήτρια. Να είναι γερή και να είναι κοντά μας», ευχήθηκε ο σπουδαίος ερμηνευτής μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha.

Αμέσως μετά για το θέμα μίλησε και η Κατερίνα Κούκα, που συγκλονισμένη εξομολογήθηκε πως έμαθε για το δυσάρεστο γεγονός σήμερα το πρωί μέσα από την τηλεόραση και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Έχω δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν για τη Μαρινέλλα ότι είχα πολύ μεγάλη τύχη στη ζωή μου που τη γνώρισα. Είναι μια απ’ τις μεγάλες μου δασκάλες στον χώρο και θα την ευγνωμονώ για πάντα για αυτό. Είμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή παλεύει και θα τα καταφέρει», τονίζει συγκινημένη η Κατερίνα Κούκα.

Πηγή: zappit.gr