Μόλις ένα μήνα μετά το κρέμασμα των γαντιών του, ο 34χρονος Σέσνι πλησιάζει σε μια συγκλονιστική μετακίνηση στη Βαρκελώνη. Ο πρώην τερματοφύλακας των Άρσεναλ και Γιουβέντους φέρεται να υπογράφει για ένα χρόνο με τους “μπλαουγκράνα” και το Sky Germany αναφέρει ότι ο επιθετικός των Καταλανών και συμπατριώτης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έβαλε το χεράκι του στη μεταγραφή.

Το ρεπορτάζ προσθέτει ότι ο 36χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σέσνι και πίεσε εσωτερικά για τη μεταγραφή. Στο τραπέζι έπεσαν επίσης τα ονόματα των Kέιλορ Νάβας και Λόρις Κάριους, μετά τον τραυματισμό του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν στην επιγονατίδα, αλλά φαίνεται ότι ο πρώην άσος της Γιουβέντους θα είναι αυτός που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια στην ομάδα του Χάνσι Φλικ.

Την Τετάρτη (25/9), ο Σέσνι ξεκαθάρισε ότι είναι ανοιχτός στο να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα.

Δήλωσε στην Sport: «Ναι, είμαι τώρα σε συζητήσεις και σκέφτομαι να μετακομίσω στην Μπάρτσα. Θα ήταν ασέβεια αν δεν εξέταζα αυτή την επιλογή για την καριέρα μου. Η Μπάρτσα είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο».

Ενώ η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να κλείσει αυτή τη συμφωνία, ο Ινάκι Πένα έχει πάρει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια της Μπαρτσελόνα.//Λ.

Πηγή: ertsports.gr