Ο Αντούλας συγκινεί για την δύσκολη απώλεια: “Με συντροφεύει και είναι αφιερωμένο ό,τι κάνω σε αυτήν”

Για δεύτερη χρονιά ο Στέργιος Αντούλας συμμετέχει στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ και με αυτή την αφορμή παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας που συνέπεσε χρονικά με το ξεκίνημα στην επιτυχημένη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέργιος Αντούλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν με κάλεσαν για το πρώτο κάστινγκ, ήμασταν σε δύσκολες ημέρες με την μητέρα μου. Παρόλα αυτά η μητέρα μου ήθελε να πάω για το δοκιμαστικό. Δεν ήμουν όμως σε καλή κατάσταση και δεν περίμενα ότι τα είχα πάει καλά».

«Μετά από λίγες ημέρες έφυγε η μητέρα μου από την ζωή και μετά από λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι «σε θέλουμε τελικά, θα φτιάξουμε έναν ρόλο για σένα γιατί θέλουμε να κάνουμε αυτό και αυτό. Επειδή η μητέρα μου ήξερε, περίμενε και ήθελε πάντα να με δει σε κάτι, εκεί θεώρησα ότι είναι δώρο δικό της. Η μητέρα μου σίγουρα με συντροφεύει σε όλο αυτό και είναι αφιερωμένο ό,τι κάνω σε αυτήν».

«Η αλήθεια είναι πως είναι ότι πιο δύσκολο είχα και έχω να διαχειριστώ στη ζωή μου. Δεν είναι εύκολο. Εγώ ζούσα και με την μητέρα μου οπότε ήμασταν ακόμα πιο δεμένοι. Πάντα σκέφτομαι τι θα ήθελε αυτή να κάνω γιατί μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα και στάθηκε βράχος δίπλα μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Στέργιος Αντούλας στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr