Ο Θοδωρής Σκυφτούλης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη: “Με σημάδεψαν οι ΜΑΤατζήδες με το όπλο, ήμουν 5 χρονών”

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Θοδωρής Σκυφτούλης στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σχέση με τον πατέρα του, Νώντα Σκυφτούλη, τις συμβουλές που δίνει στον γιο του, ενώ περιγράφει και ένα περιστατικό που του έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη από τα παιδικά του χρόνια.

«Προσπαθώ με τον γιο μου να κάνω αυτά που δεν έκανε ο Νώντας σε μένα. Είχαμε μία σχέση ενηλίκων με τον πατέρα μου και όχι παιδιού-μπαμπά. Αυτό είχε πολλά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα», εξομολογείται ο Θοδωρής Σκυφτούλης.

«Μπορεί, ας πούμε, στο σχολείο να μην ήμουν τόσο παιδί αλλά να είχα μία διαφορετική στάση, όχι της ηλικίας. Εγώ μία συμβουλή δίνω στον γιο μου, να έχεις φίλους», σημειώνει ο ηθοποιός στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Θυμάμαι ήμασταν στο Τσαφ στα Εξάρχεια, ένα πολύ γνωστό μαγαζί τότε. Ήμασταν μία 4άδα, μπήκαν τα ΜΑΤ μέσα και οι ασφαλίτες και μας σημάδεψαν με το όπλο και μου λένε: ακίνητος. Εγώ ήμουν 5 χρονών. Πετάγεται τότε η μάνα μου και λέει: ταινία είναι! Για να μη με τρομάξει. Και συνέλαβαν τον διπλανό μου», περιέγραψε σε άλλο σημείο ο Θοδωρής Σκυφτούλης.

«Ήμουν στη γυμναστική ακαδημία, ήταν το όνειρό μου να ασχοληθώ με τον αθλητισμό χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Δεν με «σήκωνε» όμως το κλίμα της γυμναστικής ακαδημίας, κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω από εκεί. Η μητέρα μου με παρότρυνε να ασχοληθώ με το θέατρο», παραδέχεται ο Θοδωρής Σκυφτούλης στο απογευματινό μαγκαζίνο της Δημόσιας Τηλεόρασης.