Οι ταινίες της εβδομάδας στο «Ένθετο Σινεμά»: Τα «Κακά παιδιά», ο Ντάάάάλι και οι «Παρατηρητές»

Πρώτη εβδομάδα Ιουνίου: ίσως η πιο αδύναμη καλοκαιρινή εβδομάδα του μήνα, με σίκουελ που δεν έχουν σημασία, οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν αφορούν στο απόλυτο το κοινό, επετειακές επανεκδόσεις που επίσης δεν είναι απαραίτητες και μια ενδιαφέρουσα κωμωδία, αυτή του «Ντάάάάλι!» που προσκρούει σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Όλες οι λεπτομέρειες στο ένθετο για το ΣΙΝΕΜΑ του ΕΡΤNEWS.

Τα «Κακά παιδιά», 4η συνέχεια

Μετά το το χαστούκι στα Oscars του 2022, ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει στην τέταρτη συνέχεια της σειράς με τίτλο «Κακά Παιδιά» αφήνοντας πίσω εκείνη τη μελανή στιγμή που ίσως ήδη του έχει κοστίσει την καριέρα του. Όσες προσπάθειες έκανε στο διάστημα από το συμβάν μέχρι και σήμερα, ήταν ταφόπλακες για το box office και άκρως απογοητευτικές ερμηνευτικά. Όταν τριτώνει το κακό, εναποθέτεις όσες ελπίδες σου απέμειναν… στο νούμερο 4.

«Οι παρατηρητές» 

Πλέκουν το εγκώμιο πατέρας και πρωταγωνίστρια στην νεότατη σκηνοθέτη του υποψηφίου για δύο Όσκαρ σκηνοθέτη. Ο λόγος για την Ισάνα Σιάμαλαν που μπορεί να φοράει λίγο άτσαλα τα παπούτσια του πατέρα της στη σκηνοθεσία, φροντίζει όμως να προσθέτει και το δικό της δημιουργικό λιθαράκι στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.