Ολονύχτιο γλέντι στον Λευκό Πύργο: Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του

Το πρωτάθλημα της Super League της σεζόν 2023-2024 πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ από το βράδυ της Κυριακής, μετά την επικράτηση του με 2-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης. Οι παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου γιόρτασαν το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου μαζί με τους οπαδούς τους που τους περίμεναν στο γήπεδό τους, ενώ μετά την απονομή όλοι μαζί συνέχισαν το πάρτι μπροστά στον Λευκό Πύργο.

Οι πανηγυρισμοί στην Τούμπα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μπήκαν σε ανοιχτό λεωφορείο όπως είχε γίνει και το 2019 για να αποχωρήσουν από το γήπεδο και να πάνε στον Λευκό Πύργο και τους γύρω δρόμους της Θεσσαλονίκης για να γνωρίσουν την αποθέωση από τον κόσμο.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πούλμαν δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα πρώτα μέτρα για να φύγει από την Τούμπα με τον κόσμο να έχει κατακλύσει το λεωφορείο.
Μετά την παρουσίαση όλων των παικτών, αλλά και των μελών του επιτελείου, με την αποθέωση των φιλάθλων να είναι πρωτοφανής, στην εξέδρα εμφανίστηκε ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός των “ασπρόμαυρων” πήρε για δεύτερη φορά στα χέρια του το τρόπαιο του πρωταθλήματος και το σήκωσε στον αέρα της Τούμπας, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.