Only Fans: Από… αθώα σύζυγος έγινε σταρ- Βγάζει 200.000 δολάρια το μήνα – Ελεύθερος Τύπος

Η πρωταγωνίστρια του OnlyFans, Bonnie Blue, έγινε viral στην πλατφόρμα X-rated τον τελευταίο περίπου χρόνο, αφού έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο για τα γυρίσματα που έκανε στα Schoolies

Η πρόσφατη εκδρομή της Bonnie στο Μεξικό, όπου κοιμήθηκε και γύρισε περιεχόμενο με περισσότερους από 100 φοιτητές στο Spring Break, της απόφερε 250.000 δολάρια και παρά την κριτική για τις ατάκες της, η 24χρονη παρέμεινε ασυγκίνητη και είναι ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι θα γυρίσει κι άλλες ταινίες μελλοντικά με νεαρούς άνδρες.

Η Bonnie, η οποία μετακόμισε στην Αυστραλία το 2021, μεγάλωσε στο Nottingham στο Ηνωμένο Βασίλειο και περιέγραψε τον εαυτό της ως «ήσυχη και συγκρατημένη» που σπάνια έκανε πάρτι ή έπινε αλκοόλ. Παντρεύτηκε τον σύντροφό της σε νεαρή ηλικία και ήταν έτοιμη να «τακτοποιηθεί» για μια άνετη ζωή.

Η Bonnie και ο τότε σύζυγός της μετακόμισαν στην Αυστραλία για μια νέα περιπέτεια, αλλά μετά από μια περίοδο απογοήτευσης με την εταιρική της δουλειά με το κλασικό ωράριο… 9-5 αλλά και το γάμο που μάλλον δεν πήγε πολύ καλά, η Bonnie, η οποία είχε κ«Η οικογένειά μου είναι τόσο περήφανη για μένα, ο μπαμπάς μου άρεσε όταν έβαλα κάποιον να έρθει και να μου ζητήσει μια φωτογραφία τις προάλλες!» συνεχίζει αυτή. «Έχουν ζητήσει ακόμη και να είναι στο TikToks μου. Έχω συστήσει αυτή τη δουλειά σε πολλά μέλη της οικογένειας σε αυτό το ταξίδι!»

«Η οικογένειά μου είναι τόσο περήφανη για μένα, ο μπαμπάς μου τρελάθηκε από τη χαρά του όταν κάποιος ήρθε και μου ζήτησε τις προάλλες μια φωτογραφία!» συνεχίζει αυτή. «Έχουν ζητήσει ακόμη και να είναι στο TikToks μου. Έχω συστήσει αυτή τη δουλειά σε πολλά μέλη της οικογένειας μου»