“Όταν γνώρισα πρώτη φορά τη Νατάσα Μποφίλιου, είπα: πολλή φασαρία κάνει αυτό το κορίτσι!”

“Αλλά ήταν τόσο λαμπερή και τόσο εντυπωσιακή που λέω: δεν πειράζει, μικρό το τίμημα”.

Για τη γνωριμία του με τη Νατάσα Μποφίλιου που οδήγησε σε μία αδελφική σχέση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μίλησε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Ο γνωστός στιχουργός, τα τραγούδια του οποίου έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες με τη φωνή της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, φιλοξενήθηκε σήμερα (19/6) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

«Είμαι πολύ τυχερός που ανήκω σε αυτή την ομάδα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τη Νατάσα Μποφίλιου, έχουμε μοιράσει τους ρόλους. Είμαι πάρα πολύ επικοινωνιακός στο κομμάτι της ανταλλαγής απόψεων με ανθρώπους που αγαπάνε τα τραγούδια μας», δηλώνει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

«Για μένα είναι πολύτιμο να σημαίνουν κάτι οι στίχοι μου για τους άλλους ανθρώπους, νιώθω ότι δεν είμαι όσο μόνος πίστευα σε αυτή τη ζωή. Υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται τους ίδιους φόβους και ανησυχίες», εξομολογείται ο στιχουργός στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

«Όταν γράφω στίχους, η φωνή της Νατάσας ακούγεται αυτόματα πια στο κεφάλι μου. Είμαστε μαζί από τα 20 μας. Γνωριστήκαμε μέσω του κοινού μας φίλου και συνθέτη του πρώτου μας δίσκου, Κώστα Τσίρκα. Θέλαμε μία καλή φωνή να κάνει τα πρώτα μας demo», περιέγραψε στη συνέχεια ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

«Ήταν ένας «έρωτας» κεραυνοβόλος. Η πρώτη εντύπωση που είχα όταν γνώρισα τη Νατάσα Μποφίλιου ήταν: πολλή φασαρία κάνει αυτό το κορίτσι. Αλλά ήταν τόσο λαμπερή και τόσο εντυπωσιακή που λέω: δεν πειράζει, μικρό το τίμημα», αφηγήθηκε με χιούμορ ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στον αέρα της ΕΡΤ.

Πηγή: zappit.gr