“Πάγωσε” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την παρ’ ολίγον απάτη: “Με φύλαξε ο Θεός στο τελευταίο δευτερόλεπτο”

Θύμα απάτης εντός της τράπεζας κόντεψε να πέσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, όπως μοιράστηκε τόσο με τους τηλεοπτικούς της συνεργάτες όσο και με το τηλεοπτικό κοινό, το απόγευμα της Τετάρτης μέσα από το Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής εξήγησε τι ακριβώς της συνέβη και «πάγωσε» εύλογα τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εκμυστηρεύτηκε πως «προχθές ήμουν στην τράπεζα, μέσα , με τον υπάλληλο. Έπρεπε να κατεβάσω μια εφαρμογή για να κάνω μια δουλειά της τράπεζας. Και ήταν μια εφαρμογή παρόμοιο με της τράπεζας, στο περιβάλλον της τράπεζας και κάτι δεν μου πήγαινε καλά με το λογότυπο. Επειδή όμως ήμουν μέσα και καθόμουν πάω να το πατήσω».

«Με το που μου ζητάει τον κωδικό, κάπως μου ήρθε… Δεν ξέρω τι… Πάω στον υπάλληλο και τον ρωτάω «αυτή είναι η εφαρμογή;». «Όχι» μου λέει και με φύλαξε ο Θεός στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Βέβαια, στη συγκεκριμένη κάρτα δεν είχα και λεφτά αλλά και πάλι δεν έχει σημασία».

«Πραγματικά όμως, παιδιά, με φύλαξε ο Θεός την τελευταία στιγμή. Πήγα να το πατήσω! Μέσα στην τράπεζα και πήγα να το πατήσω! Είναι μια εφαρμογή που μοιάζει πάρα πολύ με την κανονική εφαρμογή και σαν όνομα και σαν περιβάλλον. Πρέπει να έχεις γενικά το νου σου» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου προς τους τηλεοπτικούς της συνεργάτες το απόγευμα της Τετάρτης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.