“Πάγωσε” ο Χρήστος Φερεντίνος με όσα άκουσε στον Μονομάχο: “Νοσηλεύτηκα με αμνησία για 20 ημέρες”

Την Κική υποδέχθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος πλάι στο, το απόγευμα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος» που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, τόσο ο παρουσιαστής όσο και το τηλεοπτικό κοινό έμελλε να «παγώσουν» με την σοκαριστική περιγραφή της παίκτριας.

Κι αυτό μιας και η Κική εξομολογήθηκε πως «1η Σεπτεμβρίου 2000 έφυγε από τον Ωρωπό για να πάω πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από διακοπές. Κατευθυνόμουν προς τη Γλυφάδα και υπήρχε τότε ένα φανάρι στην Εθνική, ήταν η ώρα εξίμισι το πρωί και ήμουν πρώτη περιμένοντας να φύγω με το πράσινο. Βλέπω πίσω μου να έρχεται ένα φορτηγό με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα και να μην κόβει. Κάποια στιγμή πλησίασε κάποια στιγμή και σκέφτηκα πως θα με χτυπήσει».

«Από τις λίγες φορές μάλιστα που φορούσα ζώνη γιατί τότε η ζώνες ήταν λίγο σαν διακοσμητικά, δεν τις χρησιμοποιούσαμε. Περνούσαν οι υπόλοιποι απέναντι, από τα άλλα φανάρια, με χτυπάει το φορτηγό, με βγάζει στη μέση και με χτυπάνε οι αριστεροί και οι δεξιοί όπου ήμουν το τελευταίο αυτοκίνητο και από… πάνω μου ήταν άλλα οκτώ! Μπήκα στη μέση, περνούσαν όλη με φόρα και ο ένας χτυπούσε τον άλλον. Ήταν απίστευτο, υπάρχει όμως και πιο απίστευτο».

«Φυσικά έχασα τις αισθήσεις μου γιατί χτύπησα σε διάφορα σημεία και με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Αυτό ήταν και ο λόγος που έζησα γιατί το αμάξι είχε γίνει πίτα, έμεινε μόνο ένα τιμόνι. Ήταν το μόνο σημείο που σώθηκα και δεν με πλάκωσαν οι λαμαρίνες. Έμεινα με ένα κουσούρι στον σβέρκο, στον αυχένα και κάποια χτυπήματα στα πόδια και στα χέρια αλλά όχι κάτι τρομερό. Νοσηλεύτηκα με αμνησία για περίπου 20 ημέρες» συμπλήρωσε η παίκτρια του «Μονομάχου» με τον Χρήστο Φερεντίνο να είναι εμφανώς σοκαρισμένος κατά τη διάρκεια της περιγραφής της.