Παναγιώτης Χατζηδάκης: “Έκανα δοκιμαστικό για το Deal αλλά το πήρε ο Γιώργος Θαναηλάκης”

“Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια χαρά. Εγώ πιστεύω στις ομάδες, δεν βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω εάν κάτι δεν πάει καλά”.

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε για το δοκιμαστικό που έκανε για το Deal, το τέλος της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά και το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Γενικά μου λείπει η τηλεόραση. Έκανα δοκιμαστικό για το Deal πριν 2-3 μήνες, πήγε καλά αλλά το πήρε ο Γιώργος Θαναηλάκης. Όταν άκουσα κι εγώ το όνομά του, είπα: ναι, πολύ καλή επιλογή», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Αν και η εκπομπή της Μπέττυς θα λήξει στον προσυμφωνημένο χρόνο, θεωρώ ότι σταματάει λίγο πρόωρα, γιατί πάντα πιστεύω ότι μία εκπομπή χρειάζεται και συνήθεια… αν και πήγαινε καλά», απαντά σε σχετική ερώτηση ο πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας, ενώ δηλώνει πρόθυμος να ενταχθεί στην ομάδα των Πάτρα-Ουγγαρέζου, εάν η συνεργασία αυτή ευδοκιμήσει.

«Αυτό που ξέρω εγώ, επειδή μίλησα και με τη Μπέττυ, είναι ότι η ψυχαγωγία είναι αυτή που την ενδιαφέρει. Πρέπει να λειτουργούμε στο πλαίσιο που νιώθουμε ότι είμαστε καλοί. Δεν είναι υποχρεωτικό να τα κάνουμε όλοι όλα. Υπάρχει προφανώς απογοήτευση και στεναχώρια αλλά τι να κάνουμε τώρα; Αν πούμε ότι δεν το περιμένουμε αυτό από τη δουλειά αυτή, κάτι λάθος κάνουμε εμείς», επισημαίνει ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Σε ερώτηση για την Ιωάννα Μαλέσκου και το πρόωρο τέλος του TV Queen, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης σχολιάζει: «Η Ιωάννα είναι καλή σε αυτό που κάνει και, εάν της δοθεί κάτι στο οποίο αισθάνεται και η ίδια καλά, τότε είναι μια χαρά. Εγώ πιστεύω στις ομάδες, δεν βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω εάν κάτι δεν πάει καλά».

Πηγή: zappit.gr