Πανικόβλητος ο Σούνακ – Κανένα χειροκρότημα στον Φαραζ σε εκπομπή του BBC

«Πανικόβλητος» είναι ο Ρίσι Σούνακ  στο τελευταίο Σαββατοκύριακο της εκστρατείας του για να σώσει την έδρα του,  με το σκάνδαλο των στοιχημάτων να ενισχύει την αποστροφή των ψηφοφόρων προς το συντηρητικό κόμμα . 

Ωστόσο την αλληλεγγύη του προς το Σουνάκ εξέφρασε ο Σταρμερ μετά  το ρατσιστικό σχόλιο από εθελοντή της μεταρρύθμισης , γεγονός που ανέβασε το συντηρητικό κόμμα  στην δημοσκόπηση της savantα για την εφημερίδα Telegraph στο 24.6% ενώ οι εργατικοί διατηρούν το προβάδισμα των 20 μονάδων στο 44.9%.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση  στο Λονδίνο, τα Μίντλαντς, την Ουαλία και τον Βορρά, το σταθερό προβάδισμα του Εργατικού Κόμματος συνεχίζεται. Όμως στον Βορρά, τα μεγάλα κέρδη των Συντηρητικών του 2019 φαίνεται να έχουν μειωθεί στο ήμισυ .

Το BBC κατηγορήθηκε  ότι είχε ένα «εχθρικό» κοινό με αριστερές τάσεις για τον Φαραζ στην εκπομπή που φιλοξενήθηκε, Question Time. Ο ηγέτης του Reform UK εμφανίστηκε στο 30λεπτο πρόγραμμα την Παρασκευή το βράδυ και δέχτηκε ερωτήσεις για τη μετανάστευση, τον ρατσισμό και το NHS. Ωστόσο δεν έλαβε ούτε ένα χειροκρότημα από το κοινό κατά τη διάρκεια της εκπομπής.