Πάνω από 110.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο τελικού στο ΟΑΚΑ

Το… αδιαχώρητο επικράτησε στην πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων με την οποία συνεργάζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μιας και πριν καν συμπληρωθεί 24ωρο από την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τους δύο αγώνες, ο αριθμός των ανθρώπων που τα αναζήτησαν ήταν… εξαψήφιος.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι (12:00) της Δευτέρας (4/6) το “τριφύλλι” έθεσε στη διάθεση των φίλων του τα “μαγικά χαρτάκια” για το Game 1 και το Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί των Πρωταθλητών Ευρώπης έσπευσαν να τα αγοράσουν, με την ιστοσελίδα να δέχεται περισσότερες από 110.000 χιλιάδες αιτήσεις.

Δεδομένου ότι το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων χωράει περίπου 19.000 θεατές, γίνεται αντιληπτό ότι πάρα πολλοί θα μείνουν δυσαρεστημένοι. Άλλωστε, οι διαθέσιμες θέσεις είναι ακόμα λιγότερες, αν αφαιρέσει κάποιος τα εισιτήρια διαρκείας και τα εισιτήρια που θα δοθούν σε χορηγούς και όχι μόνο. Κάπως έτσι αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι το Ολυμπιακό Στάδιο θα ήταν ιδανικός τόπος διεξαγωγής των αγώνων του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αν και είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο, λόγω της χωρητικότητάς του.//Α.

Πηγή: ertsports.gr