Πάολα: “Ο Μαζωνάκης μπορεί να μου στείλει μία καρδιά, επικοινωνούμε περίεργες ώρες”

Στην κάμερα του Πρωινό Σου Σου και στον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Πάολα και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της, στην κόρη της, στην απώλεια του πατέρα της και στις συνεργασίες της.

Ποτέ δεν είχα καμία δυσκολία από μωρό μέχρι σήμερα. Μία ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου κι αυτό με τον μπαμπά μου ήταν τεράστιο πλήγμα και για εμένα, που είμαι πολύ ευαίσθητη, με τσάκισε» εξομολογήθηκε η Πάολα

«Δεν τσακώθηκα με τον Νότη Σφακιανάκη. Δεν ξέρει κανένας την αλήθεια. Όλοι μίλησαν, αλλά δεν τσακωθήκαμε. Είναι άλλο πράγμα. Δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του» είπε παρακάτω η Πάολα και συνέχισε για τον Γιώργο Μαζωνάκη:

«Με το Γιώργο έχουμε δουλέψει 5-6 φορές μαζί. Έχουμε αγάπη και γουστάρουμε ο ένας τον άλλον. Θα τον χαρακτήριζα αλήτη του σαλονιού. Είναι πολύ παρεξηγημένος. Εγώ το ξέρω καλύτερα αυτό. Δεν επικοινωνώ με κανέναν, μπορεί όταν έχει ανάγκη. Μη φανταστείς. Μπορεί να μου στείλει μία καρδιά, ένα τραγούδι. Επικοινωνούμε περίεργες ώρες και με ψάχνει κάποιες φορές. Αυτή είναι η καλύτερη σχέση, είναι τίμια».