Παραμένει στο “πράσινο” τιμόνι ο Μάζης

Η ομάδα του Παναθηναϊκού ανανέωσε την συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος έδειξε καλά δείγματα την φετινή σεζόν τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της Α1 πόλο ανδρών.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Μάζη για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Σύλλογος καθώς έδωσε τα χέρια και για τη νέα χρονιά με τον κόουτς Δημήτρη Μάζη.

Το τμήμα φέτος έκανε μια καλή σεζόν μπήκε στην τετράδα και εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη ενώ για ένα γκολ έχασε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και την τρίτη θέση.

Σε δήλωση του ο Μάζης επισήμανε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει την τελευταία διετία. Θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί για τη νέα σεζόν και να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο επίπεδο τον Παναθηναϊκό”».//ΓΡ

Πηγή: ertsports.gr