Παρασκευή Κερασιώτη: “Ποιο είναι το κακό που είμαι τσιγγάνα;”

“Όσο ήμουν μικρή στεναχωριόμουν, γιατί βίωνα πολύ bullying για την τσιγγάνικη καταγωγή μου στο σχολείο και στα κοινωνικά δίκτυα” δήλωσε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε στο Ακόμα δεν είδες τίποτα και στην Ελένη Μουστάκη για το άσχημο περιστατικό που βίωσε από σχεδιαστή. «Είχα ένα fitting και ο σχεδιαστής άρχισε να φωνάζει για την ώρα, ενώ είχα πάει μία ώρα νωρίτερα. Περίμενα και τον είδα τσαντισμένο και του είπα ότι σας περίμενα και δεν παραπονέθηκα. Άρχισε να μου λέει ότι είμαστε δύο άτομα εδώ και δεν πιστεύεις σε εμάς ότι έπρεπε να έρθεις 6; Μου έλεγε έχεις και παράπονο εγώ που σε στηρίζω; Τον βλέπω και του λέω ευχαριστώ και φεύγω. Μου φώναζε δυνατά με άσχημο τρόπο και μου έλεγε ‘φύγε’ σαν να είχε τρελαθεί. Ένιωσα μέσα μου σαν σκουπίδι» ανέφερε η Παρασκευή Κερασιώτη και πρόσθεσε: «Όταν συμβαίνει κάτι να μιλάμε, οποίος κι αν είναι απέναντί μας κι ο πιο γνωστός αν είναι. Μάλλον δεν θα ξανασυνεργαστώ με τον συγκεκριμένο σχεδιαστή».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία λόγω της καταγωγής της. «Όσο ήμουν μικρή στεναχωριόμουν, γιατί βίωνα πολύ bullying για την τσιγγάνικη καταγωγή μου στο σχολείο και στα κοινωνικά δίκτυα. Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου. Τι σημαίνει ότι είμαι τσιγγάνα; Ότι δεν έχω δικαιώματα; Δεν έκρυψα ποτέ ποια είμαι και που μένω. Ποιο είναι το κακό; Ότι είμαι τσιγγάνα;», δήλωσε.

Πηγή: zappit.gr