«Πάρτε υπογλώσσια» Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Μορόνε

Μικέλε Μορόνε: Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, 365 μέρες, βρίσκεται στην Ελλάδα μιας και θα κάνει μία guest εμφάνιση στο MadWalk 2023.

Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Ο γνωστός ηθοποιός ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την η εικοσάχρονη, σύντροφο του Μοάρα Σόριο.

Βέβαια, η Τίνα Μεσσαροπούλου που βρισκόταν στην ίδια πτήση τον συνάντησε και είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί του, όμως δεν ήθελε να φωτογραφηθεί και ο μάνατζερ του της είπε να σεβαστεί ότι είναι μία προσωπική του στιγμή.

Η μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MEGA, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη μεταδόθηκε αποκλειστικά βίντεο με τον πρωταγωνιστή του Netflix, «365 Ημέρες» που σημειώνει παγκόσμια επιτυχία, όπου δίνει ραντεβού με το κοινό στα Madwalk 2023. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Ποια είναι η σύντροφος του Μικέλε Μορόνε

Η σύντροφος του Μικέλε Μορόνε ονομάζεται Moara Sorio.

Η μελαχρινή καλλονή κατάγεται από την Ελβετία, είναι 21 ετών και δουλεύει ως οικονομική σύμβουλος, αλλά και ως μοντέλο και influencer στα social media.

Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις προς το τέλος του 2022 και η γνωριμία τους εικάζεται ότι ξεκίνησε περίπου τον Νοέμβριο του 2021, ενώ το ζευγάρι φέρεται να έχει παντρευτεί.

Η ταινία «365 μέρες» και οι κριτικές που έλαβε

Το «365 Μέρες» («365 Days») είναι πολωνική ερωτική ταινία του 2020, σε σκηνοθεσία των Μπαρμπάρα Μπιαουόβας (Barbara Białowąs) και Τόμας Μάντες (Tomasz Mandes). Βασισμένη στο πρώτο μυθιστόρημα μιας τριλογίας της Μπλάνκα Λιπίνσκα, η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα από τη Βαρσοβία (Άννα-Μάρια Σιεκλούτσκα) σε μια άψυχη σχέση που ερωτεύεται έναν κυρίαρχο Σικελό άνδρα (Μικέλε Μορόνε), ο οποίος την φυλακίζει και της επιβάλλει μια περίοδο 365 ημερών για να τον ερωτευτεί.

Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στην Πολωνία στις 7 Φεβρουαρίου 2020. Όταν κυκλοφόρησε παγκοσμίως στο Netflix στις 7 Ιουνίου 2020, κέρδισε γρήγορα την παγκόσμια προσοχή, και έγινε η ταινία με τις περισσότερες προβολές σε περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρά αυτή τη δημοτικότητα, η ταινία έλαβε παγκοσμίως αρνητικές κριτικές, με την κριτική να στοχεύει στην αντιληπτή εξύμνηση της Μαφίας και τη βαριά χρήση σεξουαλικών ακολουθιών που περιλαμβάνουν σεξουαλική βία, κάνοντας συγκρίσεις με την τριλογία Fifty Shades.

Ένα σίκουελ, με τίτλο «365 Days: This Day», κυκλοφόρησε στο Netflix στις 27 Απριλίου 2022.