Παύλος Παπαδόπουλος: «Πέρασα πολύ δύσκολα, ξυπνούσα το πρωί κι έπινα αλκοόλ, νόμιζα ότι έτσι θα το ξεπερνούσα»

«Θυμάμαι μια στιγμή με τη Μαρία Μπακοδήμου που με πήρε μια μητρική αγκαλιά, που χρειαζόμουν πολύ. Τη θυμάμαι ακόμα και σήμερα αυτή την αγκαλιά», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε ο Παύλος Παπαδόπουλος. Ο συγγραφέας και πρώην παίκτης ριάλιτι απάντησε για το νέο του βιβλίο, το Power of Love, τη Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά από μια σχέση του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εκδώσω το τρίτο μου βιβλίο με τίτλο “Η τέχνη της απλότητας”. Η έμπνευση για το βιβλίο ήρθε στο Survivor, που θυμήθηκα πώς είναι να ζεις απλά. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν για τη συγγραφική μου ιδιότητα, κάτι κάνεις καλά για να σε σχολιάζουν», είπε αρχικά ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Το Power of Love ήταν μια ευχάριστη εμπειρία για μένα. Πολεμήθηκε πολύ αυτό το πρότζεκτ, δεν άξιζε τόση αρνητική κριτική. Θυμάμαι μια στιγμή με τη Μαρία Μπακοδήμου που με πήρε μια μητρική αγκαλιά, που χρειαζόμουν πολύ. Τη θυμάμαι ακόμα και σήμερα αυτή την αγκαλιά».

Κλείνοντας, ο Παύλος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Στην τελευταία μου σχέση πέρασα πολύ δύσκολα, ξυπνούσα το πρωί κι έπινα αλκοόλ, νόμιζα ότι έτσι θα το ξεπερνούσα».

Πηγή: zappit.gr