«Αν πηγαίναμε στη συναυλία της Αρβανιτάκη και πετούσε τα ρούχα της, θα ήταν θέμα κιλών; Δεν θα ήταν περίεργο;», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στο Πρωινό και την Αναστασία Ζάρκα έδωσε συνέντευξη ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τα σχόλια που είχε κάνει για τη Δανάη Μπάρκα, για την σχολική ποδιά, αλλά και για τη Ματούλα Ζαμάνη.

«Προσπαθώ να εκφέρω μια άποψη για να μη χάσουμε παντελώς το μυαλό μας και να μην ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε, αυτά που διδαχθήκαμε και τις αρχές που μας πέρασαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα με τα κιλά του, δεν μπορεί να κάνει αυτό το lifestyle παράδειγμα προς μίμηση. Ούτε ο συντηρητισμός μου αρέσει, ούτε το να λέμε ότι όλα είναι οκ», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Η ποδιά στο σχολείο πρέπει να επανέλθει οπωσδήποτε. Τα κορίτσια δεν μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο γυμνά. Όταν ήμουν εγώ στο σχολείο και μια κοπέλα δεν είχε τα μαλλιά της πιασμένα και ήταν μακιγιαρισμένη, γινόταν χαμός. Ποιοι γονείς αφήνουν τα κοριτσάκια να βγαίνουν έξω ντυμένα έτσι; Μιλάω για κοριτσάκια, γιατί δεν βλέπω αγόρια να κάνουν τέτοια πράγματα».

Για τη Ματούλα Ζαμάνη, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Οι θεατές που πήγαν να δουν τη Ματούλα Ζαμάνη, δεν νομίζω πως πήγαν σε strip show. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που δεν είναι show woman ξαφνικά να πετάξει έτσι τα ρούχα του. Κανείς να μην πετάει τα ρούχα του, δεν είναι θέμα κιλών. Αν πηγαίναμε στη συναυλία της Αρβανιτάκη και πετούσε τα ρούχα της, θα ήταν θέμα κιλών; Δεν θα ήταν περίεργο;».

Πηγή: zappit.gr