Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη – Μύδροι στην αντιπολίτευση για τοξικότητα και λαϊκισμό

Στην Κρήτη περιοδεύει σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε ήδη Ηράκλειο και Ρέθυμνο και πλέον βρίσκεται στα Χανιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, για να στείλουν μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και εμπιστοσύνης προς τη Νέα Δημοκρατία. «Πρέπει να αποκρούσουμε τις φωνές του λαϊκισμού που μας απειλεί και από τα δεξιά και από τα αριστερά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Από το Ηράκλειο ξεκίνησε τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Ιούνιος θα είναι και πάλι μήνας μιας μεγάλης νίκης της ΝΔ, ενώ άφησε αιχμές για τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο.

Κάλεσμα για συμμετοχή στις ευρωεκλογές

«Ισχυρή εντολή το βράδυ της 9ης Ιουνίου ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κρήτη, όπου περιοδεύει» λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να είμαστε ισχυροί για να συνεχίσουμε στον δρόμο της προκοπής».

Ειδικότερα ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους πολίτες του Ηρακλείου ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου δήλωσε: «Η ιστορία της πατρίδας μας είναι ταυτισμένη με την Ευρωπαϊκή οικογένεια. Πριν όμως σας πω δύο σκέψεις για τις ευρωεκλογές θέλω να ξεκινήσω λέγοντας σας από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όταν κοιτάζαμε τα αποτελέσματα κοίταζα όλη την επικράτεια. Το μάτι μου όμως ήταν στραμμένο στο νησί μας. Βάψαμε την Κρήτη γαλάζια. Θα είναι ξανα γαλάζια στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου» είπε ο πρωθυπουργός. «Έχουμε πολλά να κάνουμε. Θέλουμε να είμαστε ισχυροί για να συνεχίσουμε τον δρόμο προκοπής. Στον οποίο βαδίζουμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση».

 

Πηγή: ertnews.gr