Πέτρος Κωστόπουλος: «Με έπιασε ένας τρόμος μέσα στη θολούρα του χωρισμού τότε»

«Είχε προηγηθεί και το θέμα του φαλιρίσματος και πήρα μια από τις πιο ανόητες αποφάσεις στη ζωή μου», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου». Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εποχή του χωρισμού του από τη Τζένη Μπαλατσινού, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να αποφασίσει να σταματήσει το πρωινό στο Mega.

«Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, αλλά δεν με θέλουν. Είχα προτάσεις για πράγματα που δεν με ενδιέφεραν. Το “Βράδυ” μου κάθεται, μου είχε πάει πολύ καλά και μου το λένε ακόμα, αλλά μου είχε πάει και το πρωινό. Το πρωινό με τη Τζένη ήταν μια ωραία εμπειρία και είχαμε πάει φοβερά καλά. Τότε κάναμε στο πρωινό 25%, 27%, στο “Βράδυ” πήγαινα και 35%», είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε στη συνέχεια: «Το πρωινό τότε δεν συνεχίστηκε γιατί είμαι εγώ ηλίθιος, εγώ αποφάσισα να μην το συνεχίσω. Θα ανακοινωνόταν ο χωρισμός, είχαμε χωρίσει πριν και δεν το είχε πάρει είδηση κανείς, και είπαμε να βγάλουμε μια ανακοίνωση.

Εκεί με έπιασε εμένα ένας τρόμος ότι θα έπρεπε να συνεχίσω την εκπομπή με άλλη γυναίκα και σκέφτηκα πως ότι και να έλεγα, θα μου το χρεώνουν ότι το λέω για τη Τζένη. Με έπιασε ένας τρόμος μέσα στη θολούρα του χωρισμού και πήρα τηλέφωνο και είπα τέλος. Είχε προηγηθεί και το θέμα του φαλιρίσματος και πήρα μια από τις πιο ανόητες αποφάσεις στη ζωή μου».

Πηγή: zappit.gr