Πέτρος Λαγούτης: Η εξάρτηση από τον τζόγο και οι συζητήσεις για την παρουσίαση του Deal

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (15/6) ο Πέτρος Λαγούτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στο «Γεια Σου», εξομολογούμενος την πάλη του με τον τζόγο στο παρελθόν, καθώς και τις συζητήσεις που έκανε φέτος για να παρουσιάσει τον νέο κύκλο του Deal.

«Ήμουν μόνο με τον τζόγο εθισμένος. Το είχα συζητήσει με τα παιδιά, πριν το συζητήσω δημόσια. Δεν ξέρω αν είναι γονιδιακό και αν μπορεί να κάνεις κάτι αλλά όχι, δεν έχω τέτοια αγωνία», ανέφερε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Με τα παιδιά είχαμε μιλήσει για το δικό μου πρόβλημα όταν ήταν πολύ μικρά. Μετά είδαν τη δική μου προσπάθεια και νομίζω βλέπουν τις διαφορές του μπαμπά τους με το πριν και το μετά, δεν ανησυχώ. Η μάχη της απεξάρτησης μου πήρε δύο χρόνια, ήμουν στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ», εξομολογείται ο ηθοποιός στη Μαρία Μπακοδήμου.

«Έχω κάνει δύο δοκιμαστικά για το Deal αλλά νομίζω ότι δεν θα είμαι εγώ. Πρέπει να ρωτήσουμε τους ανθρώπους του Alpha, δεν ξέρω ποιος θα είναι», απάντησε στη συνέχεια ο Πέτρος Λαγούτης σε σχετική ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια.

«Δεν φτάσαμε να μιλήσουμε για τα οικονομικά. Παρ’ ότι θα το ‘θελα πολύ και γενικά θέλω να κάνω ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι, μάλλον δεν μας έκατσε τo Deal. Έχω πει ότι θα έκανα τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι που θα μου αρέσει πολύ. Και το Deal είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα», διευκρινίζει ο Πέτρος Λαγούτης.