Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Λίλα Τριάντη: “Ποια είναι αυτή; Τι το θέλεις το γαλλικό αφού δεν μπορείς να το πεις;”

“Ποια είναι αυτή, βοηθήστε με; Lila what; Λίλα η σοκολάτα;”, σχολίασε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Το αιχμηρό του σχόλιο για τη Λίλα Τριάντη και την πρόσφατη μεγάλη της επιτυχία με τίτλο Atoutaler έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, με αφορμή μία συζήτηση γύρω από το Survivor στο σημερινό (17/1) «Πρωινό ΣουΣού», θυμήθηκε το εν λόγω τραγούδι και σχολίασε την προφορά της νεαρής τραγουδίστριας και την επιλογή της να χρησιμοποιήσει γαλλικό τίτλο.

«Ο κόσμος τον Παππά τον έχει ξαναδεί στο Survivor, ο Rob είναι το νέο γκανιάν. Είναι deja vu, το ‘χουμε ξαναδεί», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με τους συνεργάτες του να τονίζουν την γαλλική του προφορά στη λέξη «deja vu».

«Τι να κάνω, πώς να το πω; Σαν μια άλλη που έβγαλε ένα τραγούδι που λέει «Ατουταλέ» και είναι «Atoutaler», κούκλα μου. Τι το θες το γαλλικό στο τραγούδι; Ποια είναι αυτή;», απάντησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός στα περιπαικτικά σχόλια των συνεργατών του.

«Ποια είναι αυτή, βοηθήστε με; Lila what; Λίλα η σοκολάτα; Τι το θες το γαλλικό, κούκλα μου, αφού δεν μπορείς να το πεις;», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος προς τη νεαρή τραγουδίστρια.

«Γιατί «ατουταλέ»; Atoutaler! Αλλιώς μην το λες! Και γιατί πρέπει να πει γαλλικό στο τραγούδι η Lila; Γαλλίδα είναι; Αλλού ντ’ αλλού», κατέληξε στο αιχμηρό του σχόλιο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Πηγή: zappit.gr