Πριγκίπισσα Κέιτ: Η δύσκολη ανάρρωση και ο ρόλος του Καρόλου

Η πριγκίπισσα Κέιτ αναρρώνει, πλέον, στο σπίτι της στο Windsor μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και την παραμονή δύο εβδομάδων στο νοσοκομείο.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει αποσυρθεί προσωρινά από τα βασιλικά καθήκοντα για να φροντίσει τη σύζυγό του Κέιτ και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, αλλά αναμφίβολα βοηθούν και οι υπόλοιποι της οικογένειας.

Ο βασιλιάς Κάρολος μοιράζεται στενούς δεσμούς με την «αγαπημένη» νύφη του και αναμφίβολα θα την προσέχει καθώς συνεχίζει τη δική του ανάρρωση, αφού νοσηλεύτηκε στο ίδιο νοσοκομείο του Λονδίνου για διόγκωση προστάτη την περασμένη εβδομάδα.

Η Lady Frederick Windsor, γνωστή και ως Sophie Winkleman, είναι παντρεμένη με τον Λόρδο Frederick Windsor – τον δεύτερο ξάδερφο του βασιλιά Καρόλου. Η σταρ του Peep Show, 43 ετών, μίλησε για την ευγένεια του Βασιλιά αφού τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο τον Νοέμβριο του 2017, υπέστη κάταγμα στο πόδι και τρία σπασμένα οστά στην πλάτη της.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο HELLO! το 2018, η Sophie αποκάλυψε το «υπέροχα πρακτικό» δώρο από τον τότε πρίγκιπα της Ουαλίας, λέγοντάς: «Ο Κάρολος ένιωθε σωστά ότι όλα θα ήταν χάος στο σπίτι… Έτσι, τα μεσημεριανά γεύματα και τα δείπνα μας μαγειρεύονταν στο Clarence House και στη συνέχεια παραδόθηκαν για βδομάδες ακατάπαυστα ενώ ήμουν στο νοσοκομείο και μετά ακόμα ήμουν ακίνητη στο σπίτι».

Η σύζυγος του Καρόλου, βασίλισσα Καμίλα, επαίνεσε επίσης δημόσια τον σύζυγό της για τη στοχαστικότητα του, λέγοντας στην Telegraph το 2018: «Είναι απίστευτα ευγενικός. Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι βλέπουν την απίστευτη καλοσύνη του και τα πράγματα που κάνει πίσω από τις κάμερες».

Πριγκίπισσα Κέιτ – Η δύσκολη περίοδος που θα ακολουθήσει

Η Κέιτ Μίντλετον προς το παρόν θα αποφύγει κάθε έντονη δραστηριότητα και οι γονείς της και τα αδέρφια της αναμένεται να βοηθήσουν στο θέμα των παιδιών.

Η πριγκίπισσα θα πρέπει να ξεκουράζεται και να τρέφεται σωστά, ώστε να δυναμώσει και να βρει τη φόρμα της.  Στην καλή ψυχολογία θα βοηθήσουν τα τρία της παιδιά.