Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Γιάννη Μπέζο: “Είναι ο μόνος που συνάντησα που με έμαθε να το βουλώνω”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την διαχείριση των ενοχών του αλλά και το σημαντικό πια κεφάλαιο της ζωής του που ακούει στο όνομα Γιάννης Μπέζος.

Ειδικότερα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι ενοχές μου με πνίγουν περισσότερο από την ανάγκη των ηρώων που υποδύομαι στον Σασμός και στις Ψυχοκόρες να τις ισοπεδώσουν. Λέω ενοχές, όχι γιατί έχω κάνει, αλλά εάν προσπάθησα όσο έπρεπε στη μέρα μου. Αν γεύτηκα την ημέρα μου όσο έπρεπε , αν είπα όσα σ’ αγαπώ έπρεπε, αν πήρα αγκαλιά κόσμο, αν φιλήθηκα, αν έκανα έρωτα, αν πήρα βόλτα τον σκύλο μου, αν διάβασα σωστά αυτό που έπρεπε και αν συγχώρεσα τον εαυτό μου».

Κεφάλαιο Γιάννης Μπέζος. Η συνάντηση μου με τον Γιάννη Μπέζο ήταν από τους Απαράδεκτους, όταν εγώ ήμουν παιδί. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που είδα και τελικά με όλη αυτή την παρέα συναντήθηκα εκτός από τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. Τελικά όλοι οι Απαράδεκτοι νομίζω πως ήταν και γαμ… τα παιδιά! Ο Γιάννης είναι για μένα κάτι πολύ αγαπημένο πια. Είναι κιμπάρης, μπεσαλής, κερνάει και είναι όλα αυτά που δεν έχει δείξει σε καμία συνέντευξη του. Ο μόνος άνθρωπος ο οποίος είναι 12 χρονών στον χώρο που έχει στην καρδιά του, στη συμπεριφορά του, στη δοτικότητα».

«Ο μόνος άνθρωπος που συνάντησα στη ζωή μου, στο επίπεδο που είναι, που με έμαθε να το βουλώνω και να γίνομαι πάλι μαθητής. Έβλεπα έναν άνθρωπο, έχοντας κάνει αυτά που έχει κάνει, του έλεγες την πιο απλή οδηγία και σου έλεγε «μάλιστα». «Πω πω πόσες φορές έχω πει από μέσα μου όχι, γιατί ή οτιδήποτε άλλο;» έλεγα. Έμαθα πολλά ευτυχώς και όλοι θα θέλαμε να έχουμε έναν φίλο σαν τον Γιάννη Μπέζο» πρόσθεσε, επίσης, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.