Ρούμπλεφ: «Η χειρότερη συμπεριφορά μου σε Grand Slam»

Ο Ρώσος τενίστας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ματέο Αρνάλντι, καθώς η απόδοση του δεν ήταν η ιδανικότερη, ενώ παραδέχτηκε πως δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος.

Οι δηλώσεις του Αντρέι Ρούμπλεφ:

«Είμαι τελείως απογοητευμένος με τον εαυτό μου και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκα, που έπαιξα και δεν θυμάμαι να έχω συμπεριφερθεί χειρότερα σε Grand Slam», είπε ο Νο.6 τενίστας στον κόσμο, που ήταν χθες σε.. έξαλλη κατάσταση και ξέσπασε αρκετές φορές στη ρακέτα του. «Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που συμπεριφέρθηκα τόσο άσχημα».

Και πρόσθεσε: «Με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκα έριξα τον εαυτό μου και έδωσα στον Ματέο φτερά για να πετάξει, πέταξε στο τρίτο σετ και ήταν αργά για να κάνω κάτι».

Είναι μια χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα για τον 26χρονο Ρώσο και, φυσικά, το μεγαλύτερο θέμα του είναι o έλεγχος των νεύρων. «Περνούσα δύσκολα, αλλά μετά είχα ένα καλό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη. Τώρα παίζω ξανά καλά, νιώθω ότι έχω καλό παιχνίδι, ότι βελτιώνομαι. Το πρόβλημα είναι το κεφάλι, σήμερα στην ουσία αυτοκτόνησα».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί βγήκε εκτός εαυτού. «Ήταν επειδή είχα πολλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκα. Το έχασα τελείως όταν είχα τις ευκαιρίες να επιστρέψω ή να πάρω το προβάδισμα και δεν τα κατάφερα. Το κρατούσα μέσα μέχρι εκείνη την ώρα, αλλά όταν δέχτηκα το δεύτερο μπρέικ στο δεύτερο σετ το έχασα τελείως».

Θυμίζουμε ότι ο Ματέο Αρνάλντι θα αναμετρηθεί αύριο (2/6) με τον Στέφανο Τσιτσιπά για μια θέση στα προημιτελικά του Roland Garros.

Πηγή: ertsports.gr