Σάκης Αρναούτογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του στις Ευρωεκλογές – “Δεν το περίμενα”

“Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν το περίμενα ότι θα τα πάω καλά”.

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα είχε ο Σάκης Αρναούτογλου το πρωί της Δευτέρας (10/6). Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις Ευρωεκλογές και την εκλογή του ίδιου με το ΠΑΣΟΚ, ο γνωστός μετεωρολόγος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Με συγχωρείτε για τη βραχνάδα της φωνής. Έχω πάθει φαρυγγίτιδα, μου χορήγησε ο γιατρός κορτιζόνη και μου συνέστησε αφωνία. Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν το περίμενα ότι θα τα πάω καλά, γιατί την τελευταία φορά εξελέγην πέμπτος», είπε αρχικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Ήμουν ένα «νήπιο» με τη Φώφη Γεννηματά να προσπαθεί να μου μάθει τα πρώτα μου βήματα, ήταν η έμπνευσή μου να κατέβω στην πολιτική», επισημαίνει ο εκλεγμένος πλέον Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ δεδομένης και της αποχής. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο κόσμος θέλει να δώσει μία ευκαιρία χωρίς να είμαι και πολιτικός αναλυτής», απάντησε σε σχετική ερώτηση στη συνέχεια ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Υπάρχει μία γενικότερη απαξίωση προς το πολιτικό σκηνικό. Το ότι το ΠΑΣΟΚ κατάφερε παρ’ όλα αυτά να σταθεί στα πόδια του, αυτό είναι μία επιτυχία», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πηγή: zappit.gr