Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε την επιστροφή του World Party με ένα βίντεο

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης έδωσαν τα χέρια μεταξύ τους αλλά και με τον σταθμό για την επόμενη σεζόν.

Την επιστροφή του World Party επιβεβαίωσε ο ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας (17/6) μέσα από ένα trailer λίγων δευτερολέπτων. Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζονται να πάρουν ξανά τους δρόμους και να γυρίσουν τον κόσμο παρέα μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή που τους σύστησε στο ευρύ κοινό.

Η πολυσυζητημένη ταξιδιωτική εκπομπή ξεκίνησε το 2013 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3, ενώ την επόμενη χρονιά μεταφέρθηκε στον Alpha, όπου και ολοκληρώθηκε δύο σεζόν μετά, το 2016. Όπως έχουν παραδεχθεί στο παρελθόν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την επιτυχία του προγράμματος δεν δόθηκε συνέχεια λόγω κάποιων εσωτερικών και μεταξύ τους διαφορών, που οδήγησαν και στη ρήξη στις σχέσεις τους.

Οι δύο φίλοι και συνεργάτες τα βρήκαν ξανά στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο το 2022, όπου κι έδωσε το παρών ο Γιώργος Μαυρίδης.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι δύο άντρες ρωτήθηκαν αρκετές φορές από τους δημοσιογράφους τόσο για τις μεταξύ τους σχέσεις όσο και για το ενδεχόμενο να δούμε το World Party να επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Πριν από λίγες ημέρες σε ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με χάρτες, διαβατήρια και μία σκισμένη φωτογραφία από την ταξιδιωτική εκπομπ, στην οποία φαίνεται ο ίδιος και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο φίλοι να ενώνουν ξανά τα δύο κομμάτια της σκισμένης φωτογραφίας, υπονοώντας πως το World Party επιστρέφει. Μάλιστα, στη λεζάντα της δημοσίευσης ήταν γραμμένη η φράση: «Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια».

Χρησιμοποιώντας αυτό ακριβώς το βίντεο ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε το βράδυ της Δευτέρας (17/6) πως ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσαν τα χέρια μεταξύ τους αλλά και με τον σταθμό, εντάσσοντας το World Party στο νέο πρόγραμμα του καναλιού για την επόμενη σεζόν.